Aquacinema Kisvárda

0
8 óra
$$$$$
Gyógy-és termálfürdő

Az újjáépített kisvárdai strand és várfürdő hatalmas csúszdaparkkal és új medencékkel nyílt meg Aquacinema Kisvárda néven. 2020. január 30-án nyitja kapuit az Aquacinema Wellness. 

Strand és csúszdapark: A fürdő szép, parkos környezetben a város észak-nyugati részén található. Az egész évben üzemelő Aquacinema az ország egyik legnagyobb, 14 pályából álló, 5 emeletes csúszdaparkjával és több mint egy kilométeres csúszófelülettel várja a száguldás szerelmeseit. A csúszdapark emeletei kényelmes lépcsőrendszeren érhetőek el. A bátrak kipróbálhatják az óriás csavarcsúszdát, a fekete lyukat, de vannak félig nyitott, és alagútszerű, négysebességű pályák is. A kicsiknek 3 méter magasról induló pályákkal biztosítják a felhőtlen szórakozást. Nyáron 50 méteres úszómedence, többrészes élménymedence, hullámmedence, csúszdák, sodrófolyosó, valamint termál gyógymedencék állnak a látogatók rendelkezésére. 

Gyógyvíz:  Ma már tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a gyógyfürdő kedvező hatással van a mozgásszervi megbetegedések, idült nőgyógyászati gyulladások és a krónikus nőgyógyászati bántalmak gyógyításában is. 

Wellness részleg: 2020. január 30-tól várják a vendégeket az Aquacinema új fedett részlegén, ahol beltéri termál és kültéri termálmedencében, pezsgő medencében és gyerekmedencében lazíthatnak. Egy merülőmedence és egy Kneipp-taposó is része a fürdőegységnek. A szaunavilágot is megnyitják, ahol finn panoráma szauna, infraszauna, gőzfürdő, pihenő sószoba is helyet kap.

Bővebben
Értékelés
Elérhetőség
4600 Kisvárda, Városmajor u. 43.
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.