Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ

0
8 óra
$$$$$
Gyógy-és termálfürdő

Wellness központunk két szinten, 1971 m2 vízfelületen 14 db kül- és beltéri medencével, gyermekpancsolóval, 7 csúszdával - melyből 3 a fedett részben található -, exkluzív Római Fürdővel, benne finn- és infraszaunák, gőz- és aromakabinok, jakuzzi, pihenő- és merülő medence kínálatával várja a testi és lelki feltöltődésre vágyókat. Élményfürdőnkben a medencéink hőfoka 26 – 36 °C hőmérséklet között váltakozik. 

Meggyőződésünk, hogy nálunk minden kedves fürdővendégünk rátalál az általa legjobban kedvelt, színvonalas spa- és wellness elemekre! A fedett részben nagymedence, barlangmedence, pihenőmedencék és egy bármedence található, melyekben folyamatosan különböző kényeztető- és frissítő masszázselemek közül válogathatunk. Ugyancsak a beltéri részben három csúszda és egy gyermekpancsoló is csábítja a fiatalabbakat. A belső nagymedencéből ki lehet úszni a külső medencerészbe, ahol szintén kellemes élmények: sodrófolyosó, pezsgőágyak, további hát- és vízsugármasszázs elemek várnak bennünket. 

Gyermekmedencénk speciális kialakítása, az itt kialakított vízmélységgel, és a korosztálynak megfelelő élményelemekkel kifejezetten a legkisebbeket, a totyogókat szolgálja. Vendégeink részére nyújtott szolgáltatásaink részei az egészségtudatos életformának. A Római fürdő szaunavilága finn- és infra szaunákkal, gőz- és aromakabinokkal, merülő medencével, jakuzzival és Kneipp taposóval segítik a feltöltődést. A különlegességet kedvelőknek pedig szauna mestereink változatos és hangulatos szauna ceremóniákkal kedveskednek.

Bővebben
Szolgáltatások
  • Bankkártya elfogadás
  • Cafetéria kártyák elfogadása
  • Étkezési lehetőség
  • Bababarát
  • Gyermekbarát
Összes szolgáltatás
Értékelés
Elérhetőség
2400 Dunaújváros, Építők útja 7.
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.