Bocskai Strand és Gyógyfürdő

0
8 óra
$$$$$
Gyógy-és termálfürdő

A hajdúböszörményi Bocskai Strand- és Gyógyfürdő gyógyvizes medencékkel, uszodával, nyáron pedig strandfürdővel várja a vendégeket.

A Bocskai Gyógyfürdő fedett fürdője mintegy 1000 m2 -en várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. Egy gyermek-, három gyógy-, egy gyógytorna- és egy szauna merülőmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Szauna, gőzkamra és rendszeres szauna programok várják a testi és lelki megújulásra, a természetes felfrissülésre vágyókat. A fedett fürdőhöz tartozik egy kültéri gyógymedence is. A gyógyfürdő szomszédságában szezonális jelleggel működő, a kor igényeinek megfelelő színvonalú uszoda található. A feszített víztükrű úszómedence kiválóan alkalmas versenyek rendezésére, a tanmedence az úszás elsajátításának lehetőségét kínálja.

Gyógyászati központ: A Hajdúböszörményben fúrt hévíz kút vízét 2003 decemberében gyógyvízzé minősítették. A gyógyászati kezelések 2005. július 1-től kezdődtek meg. A beutalóval érkező betegek részére a kezeléseket a társadalombiztosító támogatja. Természetesen orvosi rendelvény nélkül is igénybe vehetőek egyes kezelések teljes térítési díj ellenében. A Bocskai Gyógyvíz jodidos, bromidos, fluoridos, nátriumkloridos összetétele kiválóan alkalmas reumatikus, ízületi bántalmak, nőgyógyászati és pajzsmirigy problémák kezelésére.

Strandfürdő: A különböző élményelemekkel - nyakzuhany, derékmasszázs, pezsgőfürdő - ellátott termálmedencék mellett a feszített víztükrű sportmedence az úszás szabad világát, a gyermekmedencék a legkisebbeknek az önfeledt játék lehetőségét kínálják.

Fitness-sziget: 25 féle Cardio és erőnléti géppel / negatív pad, fekpad, evező, haspad, futópad, bicikli, scottpad, bicepszező, univerzális gép: csiga 1 és 2 karos húzós, bicepsz – tricepsz/ Comberősítő, lábgép, vádli gép, vádli – fenékgép, bordásfal, kézi súlyzók és tárcsák széles választékban. Igényes környezetben, padlófűtéssel és zuhanyzási lehetőséggel, zárt öltözővel ellátott környezetben várják a sportolni, erősödni, fogyni vágyó hölgyeket és urakat 14 éves kortól!

Bővebben
Szolgáltatások
  • Bankkártya elfogadás
  • Ingyenes parkolás
  • Akadálymentesített
  • Cafetéria kártyák elfogadása
  • Gyermekbarát
  • Bababarát
  • Étkezési lehetőség
  • Saját parkoló
Összes szolgáltatás
Értékelés
Elérhetőség
4220 Hajdúböszörmény, Uzsok tér 1.
Ma:
09:00 - 19:30
hétfő:
09:00 - 19:30
kedd:
09:00 - 19:30
szerda:
09:00 - 19:30
csütörtök:
09:00 - 19:30
péntek:
09:00 - 19:30
szombat:
09:00 - 19:30
vasárnap:
09:00 - 19:30
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.