Bogácsi Gyógy -és Strandfürdő

0
8 óra
$$$$$
Gyógy-és termálfürdő

A Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő többféle medencével és wellness szolgáltatással áll az idelátogatók rendelkezésére. A termálfürdő gyógyvize számos betegség enyhítésére alkalmas. A termálfürdő gyógyvízét az 1950-es években tárták fel kőolajkutatás közben. A fürdő 76 fokos hévize közel 500 méter mélyről tör fel, ami 2001-ben kapta meg a hivatalos gyógyvíz minősítést. 

A fürdő többféle medencével várja a pihenni és feltöltődni vágyó nagyérdeműt – gyógyvizes medencék, pezsgőfürdő, gyermekpancsoló és úszómedence is található a komplexumban. Szezonon kívül négy gyógyvizű medencében (az egyik fedett) lehet megmártózni. A fürdőben minden szombaton éjszakai fürdőzésen vehetünk részt.

A gyerekeknek, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt remek új szórakozást kínál 2014 nyarától a csúszdapark, amely a máshol is megtalálható pályák mellett igazi ritkasággal is várja a vállalkozó kedvűeket, persze csak a nyári szezonban – az üzemelési időszak kezdetéről, befejezéséről, az esetleges speciális üzemelési rendről  honlapunkon tájékoztatjuk vendégeinket. 

Az egyik csúszda a "Spacehole", az "örvénylő tál". Kilenc méter magasságból indulva egy jó 20 méter hosszúságú csövön keresztül egy nyitott "tálba" érkezünk, ahol, mint az örvénylő vízben, megpördülünk, majd be újra egy csúszdacsőbe, aminek végén a medencében landolunk. 

Nagyjából kétszer ekkora utat tehetünk meg a „Blackhole + Up hill flying boats" (magyarul mondhatjuk így: "egy fekete lyuk után hegynek felfelé repülő csónak") kettős csúszdáján. Előbb egy csőben (fekete lyuk) haladunk a csúszógumin, majd kiérve a fényre, az imént szerzett lendülettel felfelé "szállunk", hogy aztán a csúcsról ismét a "vízszintre", a medencébe érkezzünk. 

Az igazi újdonság a "Wawe slide", a "hullámcsúszda". Itt is a 9 méteres magasságban lévő, közös indítótoronyból kezdjük utunkat: a csúszógumin lefelé tartva kellő lendületet szerzünk, ami jó magasra felvisz a szemközti íven! Onnan megint vissza, és megint vissza – mindaddig, amíg lassan elfogy a lendület, és az íves csúszda legalsó pontján megállva, szépen kilépünk a szerkezetből... 

Szülők, nagyszülők, készüljenek! – ide feltétlenül el kell hozni a gyerekeket, unokákat.

Bővebben
Szolgáltatások
  • Bankkártya elfogadás
  • Cafetéria kártyák elfogadása
  • Idegen nyelvű segítség
  • Gyermekbarát
  • Bababarát
  • Saját parkoló
Összes szolgáltatás
Értékelés
Elérhetőség
3412 Bogács, Dózsa György út 16.
Ma:
09:00 - 20:00
hétfő:
09:00 - 20:00
kedd:
09:00 - 20:00
szerda:
09:00 - 20:00
csütörtök:
09:00 - 20:00
péntek:
09:00 - 20:00
szombat:
09:00 - 20:00
vasárnap:
09:00 - 20:00
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.