Borostyán Med-Hotel****

0
8 óra
$$$$$
Szálláshely, Hotel

Európa egyik legszínvonalasabb szállodája, a Borostyán Med-Hotel**** nevében üdvözlöm Önt!
Debrecentől 20 kilométerre, a gyógy- és termálvizekben gazdag alföldi régió közepén, Nyíradony-Tamásipuszta településen megépítettük Közép-Kelet Európa legmodernebb med-hotelét.

A Hotel 7 hektár területen fekszik, melyből 2 355 négyzetmétert építettünk be különböző csúcs-színvonalú szolgáltatásaink helyszíneként.

Négy szintes szállodánk alagsorában az Aphrodite Egészségcentrum, földszintjén a pompás hall és wellness részleg, az emeleten és a tetőtérben pedig 49 szoba található, a lehető legkülönbözőbb elrendezésekben Vendégeink tökéletes kényelme érdekében. 9 betegszobánkkal, kisgyermekes szobáinkkal, egybenyitható és családi apartmanjainkkal igényeik szerint tudjuk fogadni a felüdülni, gyógyulni vágyókat.

Látogasson meg minket különleges építészettel tervezett luxus hotelünkben, ahol barátságos és előzékeny személyzettel, ínycsiklandozó és egészséges étel-specialitásokkal várjuk Vendégeinket a természet lágy ölén, nagyon könnyen megközelíthető területen. Kalandparkunk, állatsimogatónk, saját tavunk a tó közepén kialakított szigettel és esküvői kápolnával, saját termálvizünkkel működő bel- és kültéri wellness részlegünk, szauna- és egészségcentrumunk élményekben gazdag, tartalmas kikapcsolódást és feltöltődést biztosít minden korosztály számára.

Komplexumunk büszkesége, az Aphrodite Magánklinika a Hotel szívében található. Szakorvosaink kizárólag a ma elérhető legmodernebb és legkíméletesebb, drasztikus sebészeti beavatkozásoktól mentes kezelésekkel karcsúsítják, szépítik, fiatalítják és gyógyítják Pácienseinket. Kezeléseink a család minden tagja számára elérhetők, s amíg a többiek pihennek, addig az egészségcentrumban dolgozó orvosaink rövid vizsgálatokkal feltérképezik az Ön fizikai állapotát. 3 nap múlva már készen is a teljes testre kiterjedő szakorvosi elemzés és komplett javaslatcsomag.

Rendezvényszervező csapatunk kisebb családias és nagyobb volumenű és létszámú események fantasztikus megvalósításáért felel. A régió legigényesebb komplexumában minden kívánságot teljesítünk, sőt, tanácsot is adunk a lehető legfelhőtlenebb és legigényesebb családi és céges események sikere érdekében.

Amennyiben magas szintű elvárásokkal keres pihenési, szórakozási és regenerálódási lehetőséget, a Hotel Borostyán Önnek épült! Térjen haza felfrissülve, sőt gyógyultan tőlünk, hiszen csodás wellness hotelünk és világszínvonalú magánklinikánk minden elképzelhető lehetőséget biztosít erre. Családjával, barátaival, kollégáival együtt várjuk szertettel!

Bővebben
Szolgáltatások
 • Bankkártya elfogadás
 • Klimatizált
 • Cafetéria kártyák elfogadása
 • Idegen nyelvű segítség
 • Gyermekbarát
 • Bababarát
 • Wifi
 • Étkezési lehetőség
 • Szálláslehetőség
 • Saját parkoló
 • Esküvő helyszín
Összes szolgáltatás
Értékelés
Elérhetőség
4252 Nyíradony, Akácos út 21.
Ma:
00:00 - 00:00
hétfő:
00:00 - 00:00
kedd:
00:00 - 00:00
szerda:
00:00 - 00:00
csütörtök:
00:00 - 00:00
péntek:
00:00 - 00:00
szombat:
00:00 - 00:00
vasárnap:
00:00 - 00:00
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.