Bükfürdő Thermál&Spa

0
8 óra
$$$$$
Gyógy-és termálfürdő

Kikapcsolódás, felfrissülés minden korosztálynak 

Az árnyas fákkal borított parkterületen fedett, félig fedett és nyitott medencék csábítanak fürdőzésre. Számos gyógyvizes, sportolásra alkalmas, családi, illetve gyermekmedencékkel állunk a vendégek rendelkezésére. 

A fürdőzés mellett a gyermekek szórakozását játszóterek biztosítják. A megszokott mászókák, csúszdák, hinták mellett egy különleges elemekkel felszerelt vizes játszótér várja a legkisebbeket. 

A hullám- és ugróöböllel ellátott családi Acapulco medence mellett alakítottuk ki függőágy parkunkat, melyet a strandfürdő vendégei ingyenesen vehetnek igénybe. Nincs is jobb egy meleg nyári délutánon, mint a hűsítő fák árnyékában, függőágyban megpihenni! 

A szabadtéri csúszdakomplexum négy pályából áll és felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak. Családi csúszdánkon szülők és gyermekek akár együtt is csúszhatnak, az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikaze igazi bátorságpróba, a hagyma csúszdán pedig centrifuga-szerűen pörögve érkeznek a vízbe. 

A mozgás szerelmeseit sportpályák (strandröplabda, lábtenisz, kiskapukkal felszerelt strandfoci pálya, strandkézilabda pályák), valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják.  

A fürdőzésen, csúszdázáson kívül az apróságok szórakozásáról fedett térben egy színes játékokkal felszerelt gyermekfoglalkoztató gondoskodik, a pihenni vágyó felnőttek ellazulását pedig tágas pihenőterek, kényelmes pihenőágyak szolgálják.  

Akik pedig a kulináris élvezetekre fogékonyak, azok is megtalálnak Bükfürdőn mindent, mi szem-szájnak ingere: a fürdő területén és a településen is számos vendéglő, büfé vár rájuk. 


Bővebben
Szolgáltatások
  • Bankkártya elfogadás
  • Cafetéria kártyák elfogadása
  • Idegen nyelvű segítség
  • Gyermekbarát
  • Bababarát
  • Étkezési lehetőség
  • Szálláslehetőség
  • Saját parkoló
Összes szolgáltatás
Értékelés
Elérhetőség
9740 Bük, Termál körút 2/A
Ma:
08:30 - 19:00
hétfő:
08:30 - 19:00
kedd:
08:30 - 19:00
szerda:
08:30 - 19:00
csütörtök:
08:30 - 19:00
péntek:
08:30 - 19:00
szombat:
08:30 - 19:00
vasárnap:
08:30 - 19:00
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.