Flippermúzeum

0
2 óra
$$$$$
Városnézés

Szeretettel várunk a XIX. század flipperelődeitől a legmodernebb flipperekig minden időszak játékgépeit felvonultató, interaktív állandó kiállításunkkal (több mint 130 kipróbálható géppel) közel 400 négyzetméteren.

Akár egy kerek évforduló is lehetne az apropó. Pontosan negyed évszázada annak, hogy a legendás Data East vállalat piacra dobta Time Machine (Időgép) elnevezésű flippergépét. A megnevezés azóta új, szimbolikusabb értelmet is kapott. Mára a flipperek mind időgépekké váltak, egy régi kor relikviáivá – azonban még ha eredeti közegüket, a játéktermeket meg is haladta az idő, ma már egyre nagyobb számban találkozhatunk velük gyűjtőknél.

Az emlékeinkben élő pillanat, ahogy gyerekként a fémesen csillogó masinák előtt állunk, vagy izgatottan a sorunkra várunk a játékteremben, nem múlik el soha: a flippergépek és videojátékok fényei, hangjai és színei mögött egy misztikus gyermeki álomvilág sejlik fel, mely a mai napig, már felnőttként is mégoly elevenen él bennünk. Ezt az álomvilágot: ezeket a fényeket, ezeket a színeket és hangokat keltjük életre “időgépeinkkel” ebben a gondosan válogatott gyűjteményben, mely a bennünk élő Gyermekkel hív mindünket egy felejthetetlen találkozásra.

Bővebben
Értékelés
Elérhetőség
1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 18.
Ma:
16:00 - 00:00
hétfő:
Zárva
kedd:
Zárva
szerda:
16:00 - 00:00
csütörtök:
16:00 - 00:00
péntek:
16:00 - 00:00
szombat:
14:00 - 00:00
vasárnap:
10:00 - 22:00
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.