Biztosan ön is büszke szeretne lenni a saját gyümölcséből készült pálinkájára, amit barátaival, rokonaival iszogathat.
Dunaalmáson 2013. óta működik egy CARL (német) rendszerű lepárló berendezés, amely a legmagasabb minőséget képviseli. Kategóriájának csúcsa.
A lepárlás folyamata kíméletes, a nem kívánt összetevők megbízhatóan elválaszthatók. Az illatok, aromák koncentráltabbak, ezáltal egyértelműen megmarad a gyümölcsös jelleg. A berendezés működésének minden lépése ellenőrzött és szabályozott.
Minden főzés után az üst és a csőrendszer átmosásra kerül a gép által előállított forró vízzel. Így az előző főzésnek nincs behatása a következőre.
A nem megfelelően előállított cefre sokat ront a pálinka minőségén, ezért a gyümölcs, a feldolgozás és az erjesztés a legmeghatározóbb része a pálinka készítésének. Csak jó cefréből lehet kiváló párlatot készíteni!
Legjobb tudásunk szerint állunk rendelkezésére ingyenes tanácsadással a gyümölcs feldolgozásától a fogyasztásig. Hívjon minket bizalommal, vagy látogasson el az Anemona Pálinkaházba, ahol személyesen is tájékozódhat a pálinka készítés rejtelmeiről!