Borászatunk
80 ha-os Ágasegyháza és Izsák között elhelyezkedő szőlőbirtokunk dűlőinek klimatikus és talaj-jellemzői sajátos borkarakter kialakítását teszik lehetővé. Borászatunkban a borvidékre jellemző könnyed, friss, gyümölcsös fehér és roséborokat készítünk. Törekszünk arra, hogy a fehér és roséborok a lehető legtöbbet őrizzenek meg a leszüretelt szőlő friss üde ízéből, illatából. Az üde gyöngyöző borok területén is jeleskedünk, valamint néhány éve elkezdtük a testes, tüzes és érlelt vörösborok előállítását is, amelyekből mára több szép tétellel büszkélkedhetünk.
Boraink reduktív technológiával készülnek. Pincénkben irányított erjesztéssel, hűtéssel készítjük a borvidékre jellemző, magas minőségi követelményeknek is megfelelő borainkat. Célul tűztük ki, hogy a legjobb alapanyagból nagyon jó minőségű bort készítsünk. Ennek megfelelően alakítottuk ki a borászati technológiánkat, amelyet folyamatosan fejlesztünk.
Szeretnénk e táj borait újra rangra emelni.