Édesapánk 1997-ben telepített 2 hektár szőlőt Kőszeg egyik legszebb részén a Borsmonostori dűlőben, melyről egy gyönyörű kilátás nyílik az egész történelmi városra és az alpok keleti hegyvonulataira.
A terület rendelkezik minden olyan adottsággal, ami a jó minőségű borok készítésére alkalmas.
Éppen ezért arra törekszünk, hogy kihasználjuk a terület adta kitűnő lehetőségeket és a kizárólag kézzel leszüretelt szőlőből pincénkben egy minőségi kézműves bor készüljön.
A szőlőterület fajta összetétele:
Blauburger, Kékfrankos, Chardonnay, Cabernet Sauvignon,
2008-ban újabb 2 hektár került betelepítésre, a nagy kereslet miatt részben ugyanazok a fajták és egy új fehér fajta, a Sauvignon Blanc. Célunk továbbra is a minőségi bor termelése, forgalmazása az elkövetkezendő időben is.
A pincénk egy kézműves borászat a Sopronhoz tartozó Kőszegi történelmi borvidéken mely a családi ház pincéjében került kialakításra.
Bor fajták: Blauburger, Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Cuvée, Blauburger Rosé, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Szőlő fajták: Chardonnay Kékfrankos Blauburger Cabernet Sauvignon Sauvignon Blanc
Borkészítési technológia: Reduktív, irányított erjesztés: a vörösboroknál zárt héjon erjesztés acéltartályban, a fehérbornál, rose-nél reduktív erjesztés hűtéssel. Valamint fahordós érlelés, tárolás