Az én pezsgŐm workshop-on való részvétellel, különleges élményben lehet részed a Kern pezsgő manufaktúrában, Balatonszőlősön.
Mesélünk a pezsgőkészítés történelméről,és arról mi hogyan készítjük pezsgőinket. Kóstoljuk a Kern pezsgő manufaktúra pezsgőit (zenit 2017, olaszrizling 2014 IWSC London Bronz, furmint 2017, és sárga muskotály 2015 – ami 2020-ban Decanter bronzérmes díjazott).
Kóstolás után elkészítitek saját palack pezsgőtöket, amit haza is vihettek és akkor kocintotok vele amikor csak szeretnétek.
A pezsgőinket jellegzetes helyi szőlőfajtákból (pl.: zenit, olaszrizling, szürkebarát, zweigelt illetve tokaji területeinkről sárga muskotály, hárslevelű és furmint), tradicionális eljárással (Méthode Traditionnelle) készítjük. Palackban, seprőn érlelünk két évig, és kézzel degorzsálunk.