Hajóson nagy hagyománya van a szőlőművelésnek és a borkészítésnek. Mint minden családban, a szőlő és a bor iránti szeretet apáról fiúra száll, ez a mi családunkban is így van, ezért már gyerekkorom óta jártam a családi szőlőnkbe, hogy segítsek szüleimnek. Ez nálunk hagyomány és egyben rendkívül értékes örökség is. Természetesen ezt 10 évesen, kacsolás és kötözés közben még nem tudtam, csak annyit érzékeltem az egészből, hogy nem játszhatok eleget. Ahogy felnőttem, már megtanultam becsülni, értékelni a földünket, ahova jó kijárni és a természettel együtt lélegezni.
MERT NEKÜNK FONTOSAK A HAGYOMÁNYOK!
“Alapfilozófiánk, hogy érett és egészséges szőlőből lehet kiváló bort készíteni, ennek megfelelően gondosan ápoljuk szőlőültetvényeinket.”
Knehr István Tulajdonos és borász