Évről évre a legjobbat
Minden évben más a nyár. Változik a gyümölcstermés, attól függően, mennyit sütött a nap, és mennyit esett az eső. Talán még az is számít, milyen volt abban az évben a gazda hangulata. A Nobilis Pálinkafarmon krónikát írunk az eltűnt időről. Krónikásunk a pálinkafőző mester, a pálinka pedig a gyümölcsbe zárt idő, ami megőrzi az évek ízét és zamatát, hogy mi bármikor felidézhessük az emlékeket.
Az első sorozat Nobilis pálinkái 2010-ben kerültek a palackokba, és ezért a 10n jelzést kapták. Mi minden évjáratból a lehető legjobbat hozzuk ki.
Pálinkafarm a Vértes lábánál
A Nobilis Pálinkafarm a Vértes lábánál, nyugodt, csendes falvak között bújik meg természetvédelmi erdők határában, 300 hektáron. Gondozott gyümölcsösünk küldetése, hogy a legjobb pálinka alapanyagot teremje. Nincs hozzáadott ízesítő: egy-egy palack legalább 2,5 – 4 kg nemes gyümölcsöt, és az optimális szeszfok elérése érdekében vizet tartalmaz. A víz is vértesaljai karsztforrásból származik. Így lesz minden Nobilis pálinka 100%-ban természetes. A barack, a szilva, a körte és a meggy a Pálinkafarm főzdéjében válik nemes itallá, ahol a legkiforrottabb technológiákat és hagyományokat egyaránt felhasználjuk a lepárláshoz.
Prémium kategóriás pálinkák piacképes áron
Célunk a Pálinkafarm megépítésekor egy prémium kategóriás gyümölcspálinka készítő üzem létrehozása volt. Ezért üzemünkben a jelenlegi legmodernebb eljárást alkalmazzuk, amellyel piacképes, minőségi terméket tudunk előállítani.
forrás: nobilispalinka.hu , facebook.com/pages/Nobilis-Pálinkafarm