Vállalkozásunk középpontjában a pálinka áll.
Szerintünk az alkoholok közt a pálinka a legjobb választás.
100 %-ban gyümölcsből készül, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, egyéb aromákat.
Szénhidrát nincs benne, mivel erjedéskor a gyümölcs cukortartalmából alkohol keletkezik.
2 dolgot érdemes szem előtt tartani: a minőséget és a mértéket.
A minőségre az előállítás minden fázisában személyesen figyelünk.
A kellő mértéket saját magatok tudjátok kitapasztalni, de egy pohár pálinka a nap végén a lelki egészséget is elősegítheti.
A pálinka ajándéknak is ideális választás, a többféle ízből mindenkinek találhatunk megfelelőt. Különleges ajándékdobozainkkal szeretnénk segíteni nektek, hogy ötletes meglepetést adhassatok szeretteiteknek.
Nemcsak saját pálinkát készítünk, hanem másnak is vállalunk pálinkafőzést, ha összegyűjti a kertjében termett gyümölcsöt. A kezdő cefrekészítőket tanácsokkal látjuk el a minőség javítása céljából.
A pálinkaház mellett működő vendégházunkban is megkóstolhatjátok termékeinket, ha nálunk töltitek pihenéseteket.
CSAPATUNK
Családi vállalkozásunk tagjai: Jankovits Ferenc, Jankovits Ferencné Erzsébet, Nagy Szilárd, Nagy Szilárdné Jankovits Viktória és Gősi Zsolt.
Nálunk mindenki ért mindenhez egy kicsit. Besegítünk egymásnak, ha szükséges, de azért megvan a magunk szakterülete.
Szilárd főzi a pálinkát, az értékesítés és a szálláshely hozzám (Viktória) tartozik.
Szüleim, ugyan már nyugdíjasok, de rájuk is számíthatunk még.
forrás: retipalinkahaz ; facebook.com/retipalinka