Megszállottja vagyok a tradícióknak, a régi, hagyományos bor-, és ételkészítésnek. Borainkban, és a gasztronómia terén a természet illatát és ízeit igyekszünk a maga őszinteségében megmutatni vendégeinknek.
Győrtől és Pannonhalmától pár kilométerre található, honfoglalás kori településünk, Nyúl.
A Pannonhalmi Borvidékhez tartozó szőlőföldek között, a „Lila-hegy” szőlődombján, lösztalajba mélyen bevájódott, romantikus pincesoron közelíthető meg a vidéki jelleget hangsúlyozó étterem, hotel, kézmíves borpince.
A vidéki élet múltbéli nyugodt, békés hangulatát, nagyanyáink és a régmúlt íz-világát, a magyar ételek és borok közös harmóniáját kívánjuk a hozzánk látogató vendégek részére bemutatni.
Éttermünket ennek megfelelően a népi kékfestő stílusában rendeztük be, konyhánk a parasztság, cigányság, vidéki nemesség ünnepi ételeit készíti, pincénkben kézmíves módon, adalékanyagoktól, vegyszerektől és manipulációktól mentes, természetes borokat készítünk.
Reményeink szerint nem csupán az ide látogató külföldi, de a hazai vendégek részére is képesek vagyunk örömteli meglepetést okozni.
A „Multimédia” címszó alatt rádióriport, videók, és fotógaléria mutatja be Fogadónkat és Borpincénket.
Ugyanitt található a Borbarát Magazin (és más szakírók) néhány cikke, amelyek egyike egy „vak kóstolás” során a borainkról szerzett tapasztalatokat „felfedezetlen drágakövek” alcím alatt osztja meg olvasóival. Ugyanitt a szőlőbirtok és a pincészet bemutatása is olvasható egy másik cikkben.
forrás: facebook.com/szelfiai ;