Tervezett program:
8.00: Hagyományos disznófeldolgozás kezdete, Fogópálinka elfogyasztása
9.00-: Hagymásvér reggeli, forralt bor kostólás, forró tea ízlelés
10.00-: Tepertő sütés, Hurka-kolbász töltés
10.00-: Kézműves foglalkozások gyerekeknek (beltérben a Prés Borbárban)
11.00-: Disznótoros ebéd elfogyasztása folyamatosan
11.00-: János Vitéz bábelőadás gyerekeknek (beltérben a Prés Borbárban)
12.00-: Czabóka Manóka - interaktív gyermekműsor
14.00-: Udvarzárás
19.00-: Disznótoros vacsora a Prés Borbárban (itt foglalás szükséges)
20.00-: AFTER PARTY - DJ SASA - Prés BorbárEgésznapos kirakodó- és gasztrovásár.
A jó hangulatról gondoskodik:BODROGPARTI ZENEKAR
(élőzenés mulatós egyveleg)
Gasztronómiai árak (11 órától folyamatosan):
- Hurka: 880.- Ft / db
- Kolbász: 980.- Ft / db
- Toros káposzta: 1.550.- Ft / adag
- Kocsonya: 1.550.- Ft / adag
- Hagymás vér: 990.- Ft / adag
- Savanyúság (almapaprika, savanyú uborka): 450.- Ft / adag
- Kenyér: 100.- Ft / szelet
- Mustár, ketchup benne az árban
Reggeltől forralt bor és tea:- Forralt bor: 600.- Ft / 2 dl
- Tea: 300.- Ft / 2 dl
Forrás: facebook.com/events/1104206494611754