Barion Pixel
Keress élményt - Tervezz útvonalat - Utazz Magyarországon
Helyszínek
Események
Szálláshelyek
Útitervek
Utalvány piactér

Partner belépés Fiókom Regisztráció
Rólunk

Start-up portálunk elsődleges célja a hazai turizmus népszerűsítése. Küldetésünk és célunk, hogy weboldalunkkal és márkaépítő tevékenységünkkel támogassuk a minőségi turizmusfejlesztést. Szeretnénk hozzájárulni Magyarország turisztikai attrakcióinak, nevezetességeinek eléréséhez, valamint ezen látványosságok és turisztikai értékek megismertetésével a hazai turizmus tartós növekedéséhez és fejlődéséhez. A GoTourist és kapcsolódó felületei célzott kommunikációs csatornaként adnak lehetőséget a turisztikai szolgáltatóknak, hogy üzeneteikkel minél több potenciális vendéget érjenek el.  

Bemutatkozó anyagunkat itt láthatja:  

https://www.youtube.com/watch?v=qY5j28RhipQ

Kiemelten fontos számunkra, hogy a jelenleg kialakult helyzet javulását követő időszakban a magyarországi turizmus ismét fellendüljön! A turisztika jelenlegi sajnálatos helyzete most lehetőséget ad mindenki számára, hogy az újrakezdéshez szükséges feladatokat átgondolja, kidolgozza. Ehhez szeretnénk mi hozzájárulni a portálunk által nyújtott lehetőségekkel. Szeretnénk stratégiai partnerséget kialakítani Önökkel. 

Legyen ez a közös célunk: utazzunk, nyaraljunk, túrázzunk és kapcsolódjunk ki itthon! 


Turisztikai helyeknek, illetve eseményeket szervezőknek

Mire  van szükségünk Öntől: 

Amennyiben weboldalunk elnyerte tetszését és szeretné turisztikai helyéről, eseményéről, programcsomagjáról az értékes információkat megjeleníteni oldalunkon, regisztráljon  díjmentesen a lap alján, és alakítsa ki saját profiloldalát, valamint töltse fel tartalmait. 

Milyen tartalmakat jeleníthet meg nálunk:  

- fényképek turisztikai attrakcióról, eseményekről, programcsomagját bemutató fotók 
- bemutatkozó kisfilm, élményeket megörökítő videók 
- leírások, bemutatkozó szöveg, közvetlen elérhetőség, igénybe vehető szolgáltatások ismertetése  
- ha megadja GPS koordinátáit, akkor megjelenik az útvonaltervező funkcióban is 

Miért jó velünk tartania, mit nyújthat a GOTOURIST csapata:  

- intenzív kampányt. A járványhelyzet elhárulása után intenzív kampányba kezdünk a belföldi turizmus fellendítése érdekében
- ingyenes, szerkeszthető profiloldalt a www.gotourist.hu weboldalon
- innovatív fejlesztéseket, melyek segítik a turisztikai helyszínek, események, programcsomagok bemutatását Magyarországon
- hirdetési felületet, frekventált megjelenéseket 
- médiaanyagok készítését 
- jegyértékesítési lehetőséget 
- intenzív közösségi média megjelenéseket és profil oldal kezelést Turistáknak, látogatóknak

Úgy gondoljuk, hogy Magyarország tele van élményekkel. A GoTourist-tal összegyűjtjük, rendszerezzük a hazai turisztikai célpontokat és segítünk abban, hogy mindenki könnyedén megtalálja az ideális helyet a kikapcsolódásra. Gyors keresőnk segítségével oldallátogatóink választhatnak helyszín, időpont vagy időszak, illetve érdeklődési kör alapján, majd további szempontok beállításával gyorsan eljuthatnak a számukra ideális lehetőségekhez. Aki új élményeket keres, népszerű helyekkel, programajánlóval, régió szerinti csoportosítással, útitervekkel segítjük választását. A turisztikai attrakciók, célpontok saját profil oldallal rendelkeznek, ahol értékes információkkal, útvonaltervezővel, innovatív megoldásokkal és inspiratív fotókkal, videókkal találkozhatnak az oldal böngészői. A profil oldalak kezelését átadjuk a turisztikai szolgáltatóknak, hogy az információk mindig aktuálisak legyenek és lehetőségük legyen saját tartalmak feltöltésére. A GoTourist a közösségi felületeken, videómegosztókon is aktívan jelen van, folyamatos inspirációt nyújtva a hazai kirándulásokhoz. Csatlakozzon hozzánk közösségi média oldalainkon, kövessen minket Facebookon (GoTourist) és Instagramon (gotourist.hu), iratkozzon fel YouTube csatornánkra! 

 

GoTourist csapata 

Regisztráld turisztikai helyedet, eseményedet vagy regisztrálj felhasználóként!