Keress élményt - Tervezz útvonalat - Utazz Magyarországon
Helyszínek
Események
Kiemelt szálláshelyek
Útitervek
Élmény ajánlat piactér
Jegyértékesítés
Szállásfoglalás

Partner belépés Fiókom Regisztráció
Rólunk

Start-up portálunk elsődleges célja a hazai turizmus népszerűsítése. Küldetésünk és célunk, hogy weboldalunkkal és márkaépítő tevékenységünkkel támogassuk a minőségi turizmusfejlesztést. Szeretnénk hozzájárulni Magyarország turisztikai attrakcióinak, nevezetességeinek eléréséhez, valamint ezen látványosságok és turisztikai értékek megismertetésével a hazai turizmus tartós növekedéséhez és fejlődéséhez. A GoTourist és kapcsolódó felületei célzott kommunikációs csatornaként adnak lehetőséget a turisztikai szolgáltatóknak, hogy üzeneteikkel minél több potenciális vendéget érjenek el.

Bemutatkozó anyagunkat itt láthatja:

https://www.youtube.com/watch?v=qY5j28RhipQ

Rólunk írták:

https://iranyesztergomaregi.ilovesztergom.com/hirek/uj-turisztikai-portal-a-magyar-piacon

Kiemelten fontos számunkra, hogy a magyarországi turizmus minél jobban fellendüljön! A turisztika lehetőséget adott mindenki számára, hogy az újrakezdéshez szükséges feladatokat átgondolja, kidolgozza. Ehhez szeretnénk mi hozzájárulni a portálunk által nyújtott lehetőségekkel. Szeretnénk stratégiai partnerséget kialakítani Önökkel.

Legyen ez a közös célunk: utazzunk, nyaraljunk, túrázzunk és kapcsolódjunk ki itthon!

Turisztikai helyeknek, illetve eseményeket szervezőknek

Mire van szükségünk Öntől:

Amennyiben weboldalunk elnyerte tetszését és szeretné turisztikai helyéről, eseményéről, programcsomagjáról az értékes információkat megjeleníteni oldalunkon, regisztráljon díjmentesen a lap alján, és alakítsa ki saját profiloldalát, valamint töltse fel tartalmait.

Milyen tartalmakat jeleníthet meg nálunk:

- fényképek turisztikai attrakcióról, eseményekről, programcsomagját bemutató fotók

- bemutatkozó kisfilm, élményeket megörökítő videók

- leírások, bemutatkozó szöveg, közvetlen elérhetőség, igénybe vehető szolgáltatások ismertetése

- ha megadja GPS koordinátáit, akkor megjelenik az útvonaltervező funkcióban is

Miért jó velünk tartania, mit nyújthat a GOTOURIST csapata:

- intenzív kampányt. A járványhelyzet elhárulása után intenzív kampányba kezdünk a belföldi turizmus fellendítése érdekében

- ingyenes, szerkeszthető profiloldalt a www.gotourist.hu weboldalon

- innovatív fejlesztéseket, melyek segítik a turisztikai helyszínek, események, programcsomagok bemutatását Magyarországon

- hirdetési felületet, frekventált megjelenéseket

- médiaanyagok készítését

- jegyértékesítési lehetőséget

- intenzív közösségi média megjelenéseket és profil oldal kezelést

Turistáknak, látogatóknak

Úgy gondoljuk, hogy Magyarország tele van élményekkel. A GoTourist-tal összegyűjtjük, rendszerezzük a hazai turisztikai célpontokat és segítünk abban, hogy mindenki könnyedén megtalálja az ideális helyet a kikapcsolódásra. Gyors keresőnk segítségével oldallátogatóink választhatnak helyszín, időpont vagy időszak, illetve érdeklődési kör alapján, majd további szempontok beállításával gyorsan eljuthatnak a számukra ideális lehetőségekhez. Aki új élményeket keres, népszerű helyekkel, programajánlóval, régió szerinti csoportosítással, útitervekkel segítjük választását. A turisztikai attrakciók, célpontok saját profil oldallal rendelkeznek, ahol értékes információkkal, útvonaltervezővel, innovatív megoldásokkal és inspiratív fotókkal, videókkal találkozhatnak az oldal böngészői. A profil oldalak kezelését átadjuk a turisztikai szolgáltatóknak, hogy az információk mindig aktuálisak legyenek és lehetőségük legyen saját tartalmak feltöltésére. A GoTourist a közösségi felületeken, videómegosztókon is aktívan jelen van, folyamatos inspirációt nyújtva a hazai kirándulásokhoz. Csatlakozzon hozzánk közösségi média oldalainkon, kövessen minket Facebookon (GoTourist) és Instagramon (gotourist.hu), iratkozzon fel YouTube csatornánkra!

GoTourist csapata

Regisztráld turisztikai helyedet, eseményedet vagy regisztrálj felhasználóként!
+36 70 3620798