Német csúcstechnológia és Magyar hagyományok
A párlatkészítés során a németországi Müller GmbH. egyedi gyártású, ráépített finomítótornyos, egylépcsős lepárló technológiáját használjuk, melyet a Destillata 2016-os magyar nemzetgyőztese, a pálinka készítés "fenegyereke"-ként ismeretes Pach Gábor helyezett üzembe Tiszakanyáron, a Kanyári Pálinkaház ingatlanán.
Pálinkák teli ízzel, napsütéssel
Pálinkaházunkat Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megye határán, a Tisza folyó partján lévő Tiszakanyár településen, a Menyecskeház panzió hátsó udvarán nyitottuk meg azzal a céllal, hogy a kisvárdai járás pálinka turizmusa (Tuzsér, Komoró, Döge, Ajak, Kékcse, Dombrád, Cigánd, Sárospatak, Nyírtass mellett) egy újabb, színvonalas pálinkafőzde, bérfőzde, szeszfőzde épülettel gazdagodjék. Fedezze fel az ország észak-keleti csücskének gyümölcseit, és az abban rejlő lehetőségeket!
Ismerje meg pálinkáinkat egy látogatás keretében!