A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát.
A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek.
A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő.
Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
Váljék egészségetekre. Mértékkel.
További információ és tájékoztatás a Gönci Pálinkafőzde Kft. hivatalos facebook oldalán olvasható
https://www.facebook.com/agonci.hu/