A MÁK Bistro egy igazi állócsillag a hazai gourmet éttermek világában, állandó vendégkör, rajongótábor kiséri. A MÁK a kezdetektől fogva jellemző frissességből és lendületességből mit sem veszített az évek alatt, és Mizsei János szinte az étteremben nőtt fel és válik a szemünk előtt egyre karakteresebb séffé.
A MÁK esetében nem megkerülhető a skandináv jelző, a „Nordic Cusine” irányzatot pedig értőn, a mai magyar konyhát jellemző alapanyagokkal építve intelligensen sikerült Mizsei Jánosnak a MÁK-ra interpretálnia. Konyháját az alapanyagok iránti tisztelet jellemzi, amelyeket hazai termelőktől szerez be, és komoly energiát fektet a minőséget nyújtó őstermelők felkutatásába.
A MÁK Bistro a megnyitása óta hűen képviseli a kortárs haladó konyhai stílust: az esztétikus tányérokon gyakran egyszerűnek tűnő ételek mögött komplex munka és progresszív technológiák állnak.
forrás: az attrakció hivatalos social oldalai ( mak.hu )