Hegyalja hűvösen elegáns arca, amit csak a német rizlingek kedvelői érthetnek meg az első pillanatban.
A háttérben felsejlik a Rány dűlő, miközben Rácz Erika nemzetközi tapasztalataival felvértezve igyekszik helytállni a magyar borvilágban. Szépülő birtokközpont, penge savak, kristálytiszta elképzelések.
A világ legszebb, folyók és hegyek által övezett, bogyós gyümölcsökben, vadban és gombában gazdag vidékén, Tokaj-Hegyalján az alkotás öröme vezet a borok készítésénél.
Hiszünk az ökológiai művelésben, az egyensúly fenntartásában és a helyi közösség erejében. Nem kényszerítünk semmit a borainkra, hagyjuk a terroirt érvényesülni. A furmintban, a hárslevelűben és a muskotályban rejlő lehetőségeket kutatjuk.
Hiszünk abban, hogy a bor arcát a borász formálja igazán emberivé – amilyen a borász, azzá lesz a bor is.
forrás: sanzontokaj.com ; facebook.com/sanzontokaj