Hiszek a Bükki Borvidék újbóli feltámasztásában és abban, hogy ez a borvidék is képes minőségi borokkal megjelenni a magyarországi és külföldi piacokon.
Sándor Zsolt vagyok, borász, borszakértő és lokálpatrióta.
Az utóbbi miatt választottam a Bükki borvidéket és nem a körülöttünk lévő ismerteket. Hiszek a borvidék felélesztésében, mert régen - mint oly sok minden - ez is működött! Számomra fontos a Természet és a környezetem egészsége, ezért elsősorban saját termelésű, vegyszermentes, azaz organikus szőlőből készítek bort. Boraim elkészítésekor is természetességre törekszem, nem használok semmiféle adalékokat, nem emelek mustfokot és nem csökkentek savat.
Pincém Miskolc szívében, a történelmi Avas Kis-Avas részén található. Ott, ahol közel ezer pince emlékeztet minket arra, hogy egykoron itt komolyan gondolkodtak a bor kapcsán. Jelenleg ugyan Csipkerózsika- álmát alussza, de vannak biztató jelek az újrakezdéshez.