Pálinkaházunk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Dél-Nyírségi kistérséghez tartozó Kállósemjén nagyközség egyik tanyáján található csendes, nyugodt környezetben, erdőkkel körülvett területen.
Családi vállalkozásunkat 2017 őszén indítottuk azzal a céllal, hogy a hozzánk érkező emberek otthon készített cefréjéből kiváló minőségi pálinkát készítsünk. A bérfőzési tevékenység mellett történt fejlesztések eredményeként kereskedelmi engedéllyel is rendelkezünk már, így termékeink kereskedelmi forgalomban megvásárolhatók. A múlt év végén alakítottuk ki saját palackozó üzemünket, így a gyümölcs vásárlásától a cefrézésen, lepárláson keresztül a palackozásig minden munkafolyamatot magunk végzünk.
A gyümölcsök beszerzése elsősorban helyi- és környékbeli termelőktől történik, a lehető legjobb minőségben.
Üzemünkben „hagyományos kisüsti”, ún. kétlépcsős lepárló berendezés található 600 literes főző- és 370 literes finomító üsttel.
Célunk a bérfőzési igények kielégítésén túl nem a tömegtermelés, hanem a megye kiváló gyümölcstermelési adottságait kihasználva minőségi gyümölcsből, szelektált, limitált mennyiségű pálinka készítése.
Tudjuk, hogy a piaci rés ebben a szegmensben nagyon szűk, így ott helyt állni csak kiváló minőség előállításával lehet, ennek érdekében tesszük a dolgunkat nap, mint nap. Munkakultúránkban nem a pálinka kihozatal mennyiségének növelése az, ami dominál, hanem a prémium minőségrevaló törekvés.